Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Esszencia koncert


Fonó Budai Zeneház

2018. október 19. 20:00

Az Esszencia a magyar zenei élet egy olyan különleges formációja, melynek tagjait a népzene, a jazz, illetve a klasszikus zene világában önállóan is kiemelkedő teljesítményt nyújtó, jeles előadó- és zeneművészek alkotják.

Az Esszencia nem hasonlítható más, hagyományos népzenét játszó zenekarokhoz, hisz’ célja nem kevesebb, mint a klasszikus és jazz műfajok elegyítése a világon egyedülálló népzenei motívumkincsünkkel. Igazi kuriózumként az együttes a három különböző zenei stílus ötvözetét egy újszerű hangzásvilágban megalkotott örömzenéjén keresztül szeretné közönsége elé tárni. Koncertjeik során a Kárpát-medence különböző nemzeteinek autentikus népzenéjét kiegészítve felcsendülhetnek részletek többek közt Bach vagy Bartók zeneműveiből melyhez a fűszert a népzene alapú jazz muzsika adja.

A zenekar tagjai:

Lakatos Róbert – zenei vezető, hegedű, brácsa
Balogh Kálmán – cimbalom
Kacsó Hanga Borbála – ének
Kováts Gergő – tenor-, szopránszaxofon
Kunos Tamás – brácsa
Bognár András – bőgő
Csík János – alapító, vendégművész – ének, hegedű

„Szeretném, ha az Esszencia zenéje arra inspirállná fiatal muzsikusokat, hogy megismerjék a népzene, komolyzene, vagy a jazz muzsika szépségeit és bátran használják azokat a saját zenéjük megalkotásához.”

(Lakatos Róbert)